Reblog

Ha nincs időd megmenteni a bolygót, de van ötleted, hogyan lehetne apránként jobb hellyé tenni, mi segítünk abban, hogy máshoz is eljusson a mondanivalód.

A legtöbb földlakó kedvenc bolygója évről-évre mindössze egy nap reflektorfényt kap, pedig kicsit több mint négymilliárd éve kering és forog szakadatlanul. A Reblognál úgy döntöttünk, hogy nemcsak április 22-én illene érdeklődni Földünk hogyléte felől, hanem több hetet is egy kiemelt témának, a környezettudatosságnak szenteljük.

ReblogArra bátorítjuk minden jelenlegi, illetve leendő szerzőnket, hogy április hónap folyamán készítsen a saját témaköréhez és stílusához illeszkedő, de a bolygónk és a vendégszeretetét élvező élővilág védelmével kapcsolatos írást (vagy írásokat). A résztvevőktől mindössze annyit kérünk, hogy a pályamunkákat a "Földhónap" címkével ellátva élesítsék, hiszen így részt vesznek az április 29-én záródó, szerkesztőségünk által zsűrizett megmérettetésen. A szerkesztőségünk szakmai zsűrije által legkiválóbbnak ítélt szerzeményt a portfólió egy, a témakörnek megfelelő termékén megjelenítjük, ezzel további széles körű elérést biztosítva a műnek és szerzőjének.

A nevezéseket tehát 04.29-ig várjuk, a Földhónap címkével ellátva, “zöld” témakörben.

Reblog

Kedvcsináló gyanánt pedig fogadja mindenki sok szeretettel kollégáink írásait:

A legjobb filmek a Föld napja alkalmából!

Állítsuk meg az állatkísérleteket! Ezeket a termékeket ne használd!

Sok sikert, kellő ihletet és zöld jövőt kíván:

a Reblog csapata